КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 2.10 228201 38

ТОП-5 місць Києва, де можна безкоштовно підтягнути розмовну англійську

Де в Києві можна безкоштовно отримати практику розмовної англійської? Пропонуємо кращі 5 місць. 

Чому багатьох зупиняє якась перешкода, що не дає остаточно прийняти рішення почати вивчати англійську мову? В першу чергу, бентежить відсутність постійної мовної практики в повсякденному житті. Можна вивчити теорію, підтягнути граматику, але практикувати розмовну англійську, активно використовувати її в повсякденному спілкуванні можна тільки в певному мовному середовищі. Чи можна створити таке середовище, не виїжджаючи за межі країни? Насправді – немає нічого неможливого :) 

Маленьких англомовних острівців, завдяки яким можна покращити розмовну англійську в Києві – безліч. Деякі клуби працюють на базі кінотеатрів, в яких можна переглянути фільми англійською. Та небагато клубів є абсолютно бескоштовними. 

Безкоштовний розмовний клуб «Friday night» 

Традиційний п'ятничний розмовний клуб, завдяки якому всі бажаючі можуть абсолютно безкоштовно отримати розмовну практику. Клуб ведуть не носії мови, а волонтери, для яких англійська стала другою рідною мовою. Тепла атмосфера та цікаві неоднозначні теми дискусій – головні відмінності клубу. 


Християнський клуб розмовної англійської English Club 4T 

В клубі раді бачити всіх. Говориш ти з жахливою вимовою всього лиш кілька фраз англійською або маєш за плечима університетський курс англійської мови, хочеш прокачати розмовні навички перед поїздкою за кордон – ласкаво просимо!. Саме в цьому клубі не важливо, який у тебе рівень володіння мовою. English Club 4T пропонує тобі своєрідні курси розмовної англійської мови. 

Переваги клубу: 

  • практика розмовної англійської мови в приємній компанії 
  • акцент на розмовну англійську 
  • виїзні заняття клубу і цікаві заходи 

Детальна інформація – на офіційному сайті клубу. 

Language Exchange Club Kyiv 

Ще один цікавий клуб, який допоможе багатьом покращити розмовну англійську в Києві. І що найцікавіше – не тільки англійську. Зустрічі клубу проходять часто, але потрібно уточнювати, якою саме мовою говоритимуть на наступних зборах. Варіанти можуть бути різноманітні – від польської до французької та італійської. 

Слідкувати за новинами клубу краще на сторінці Facebook

Американська бібліотека НаУКМА 

На базі бібліотеки регулярно працюють кіноклуб і розмовний клуб. Ви можете відвідувати заняття, переглядати фільми і активно обговорювати їх з іншими учасниками клубу. Ще одна перевага цього місця: крім того, що тут можна попрактикувати розмовну англійську, в бібліотеці ти завжди знайдеш масу цікавої англомовної літератури. 


Контакти: 

  • вул. Волоська, 8/5, корпус 4, ауд. 116, 
  • e-mail: acl@ukma.edu.ua,
  • (044) 417-31-13 

Розмовні клуби з англійської в Києві знайти не так вже й складно. Головне – бажання спілкуватися і удосконалювати мовні навички. Якщо ти відвідуєш курсі англійської, розмовний клуб ти, напевно, знайдеш на базі своєї школи. Якщо ж ти вивчаєш англійську самостійно, один таких розмовних клубів тобі необхідний!

Успіхів у навчанні!