КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 9.12 71044 13

6 Telegram-каналів, які допоможуть вам вивчити англійську мову

6 найкращих англомовних каналів для вивчення нової лексики, граматики та підготовки до міжднародних іспитів

Якщо екран смартфона ні на хвилину не залишає вас у спокої, а великий палець руки безперервно оновлює новинні стрічки в усіх можливих соціальних мережах, - ми пропонуємо вам перетворити марну трату часу на дуже корисне і результативне дозвілля.

Просто встановіть декілька ботів і каналів на свій Telegram і вивчайте англійську за переглядом цікавого контенту або ж за виконанням простих завдань.

1. «Andy English Bot». Один з найпопулярніших пошукових роботів для вивчення англійської мови, яким варто скористатися навачкам. Бот не тільки поспілкується з вами, а й поділиться новими словами або вправами.

2. «Киев на Английском» – канал з усіма подіями, які проходять в місті Києві на английский мові. Занурення в мовне середовище не покидаючи міста: кіно, театр, бізнес заходи, майстер-класи, розмовні вечора, вечірки, сходки Couchserfing ком'юніті кожен день.

3. «Minute Memes». Доведено, що будь-яка інформація, що залишає емоційний слід, запам'ятовується краще. Саме тому канал зі смішними мемамі – те, що потрібно для надійної фіксації нових англійських слів у вашій пам'яті.

4. «Espresso English». Автор взяв на себе сміливість сказати, що на його каналі є все, що потрібно для вивчення англійської. Ми перевірили і знайшли чимало стійких виразів, ідіом і сленгових слів з докладним поясненням, які будуть корисні для кожного, хто вивчає англійську мову.

5. «American». Затишний і атмосферний канал з цікавими історіями про життя, статтями і цитатами англійською мовою.

6. «TOEFL». Ви ж знаєте про те, що люди діляться на два типи – тих, хто хоче отримати сертифікат EILTS, і тих, хто готується складати TOEFL? Цей канал призначений для тих, хто має намір скласти TOEFL на найвищий бал і готовий щодня працювати над вдосконаленням своїх навичок в англійській мові.

Якщо ви з тих, на кого традиційні методи вивчення іноземних мов навіюють нудьгу і позбавляють бажання вчитися, спробуйте вивчати англійську за допомогою Telegram. Адже захопливі історії, корисні статті та кумедні зображення мотивують значно більше, ніж прісні та нецікаві правила у підручниках. 

Якщо ж ви відчуваєте, що вам необхідна допомога викладача або групи – вам найкраще підійдуть онлайн курси англійскої. Ми зробили окрему підбірку усіх онлайн курсів англійскої мови, тож обирайте ту, яка вам підходить більше за посиланням