КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Hot 19.04 4047 0

Безкоштовний онлайн-курс «Understanding IELTS»: старт 25 квітня

Для того, щоб успішно скласти IELTS, потрібно готуватися до IELTS: в цьому випадку важливі не тільки мовні навички, а й повна бойова готовність до формату іспиту. Цей курс допоможе вам досягти стану цієї самої готовності.

IELTS – один з найпопулярніших тестів в світі, який визначає ваш рівень англійської та дозволяє стати володарем сертифікату, необхідного під час вступу до вузу за кордоном або влаштуванні на роботу. Кожен потенційний роботодавець і університет висуває свої вимоги до балів за тест. У минулому, 2015 році, іспит склало понад 2,2 млн. кандидатів.

Завдяки цьому безкоштовному онлайн-курсу ви зможете проаналізувати структуру тесту, отримати максимум корисної інформації від експертів, поділитися досвідом і обмінятися думками з іншими учнями.

До фіналу курсу ви:

  • познайомитеся з усіма частинами тесту IELTS
  • отримаєте корисні поради, які допоможуть вам досягти ваших цілей IELTS
  • зрозумієте, як оцінюється тест IELTS
  • отримаєте можливість оцінити свій письмовий та розмовна англійська іншими учнями

Організатор курсу – Британська Рада, а це вже багато про що говорить. Організація має величезний (понад 80 років) досвід роботи не тільки в сфері викладання англійської мови, а й у сфері оцінювання мовних навичок володіння англійською. Британська Рада приймає тест IELTS в більш ніж 100 країнах світу. Цей курс побудований на матеріалах і досвіді фахівців Британської Ради.

Вимоги до студентів:

Курс спрямований на студентів, які вивчають англійську як іноземну, в межах середнього рівня (приблизно B1 за шкалою CEFR) або вище.

Приєднуйтесь! Курс стартує 25 квітня 2016 року! Реєстрація на сайті