КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 6.09 15433 0

Міжнародний Християнський Університет (ICU). Освіта англійською

ICU (Міжнародний Християнський Університет) - приватний вищий навчальний заклад, який має ІІІ рівень акредитації і надає всім бажаючим можливість отримати якісну освіту західного формату, а також - диплом міжнародного зразка. Про цей вуз ми розповімо Вам детальніше. 

Міжнародний християнський університет - вуз, який може стати хорошим стартом для Вас в побудові успішної кар'єри. Університет засновано в 1992 році КНЕУ спільно з Віденським Міжнародним університетом.  

Особливості Міжнародного Християнського університету 

ICU (Міжнародний Християнський Університет) - навчальний заклад, в якому Ви можете отримати вищу освіту, обравши будь-яку з ряду спеціальностей. Університет пропонує своїм студентам якісну бізнес-освіту, в його стінах проходять підготовку майбутні менеджери, маркетологи і ті, хто вже зовсім скоро будуть впливати на зміни в економічному просторі країни.

Викладання в університеті ведеться як українською, так і англійською мовами. Тому за час навчання Ви не тільки отримаєте вищу освіту, а й удосконалите свою англійську.

Викладачі Міжнародного Християнського Університету - фахівці з різних країн світу: України, США, Великобританії і Канади.

При університеті функціонують курси іноземних мов, які можуть відвідувати як студенти університету, так і ті, хто просто бажає вивчити нову мову або вдосконалити свої знання та навички. 

Перспективи навчання в Міжнародному Християнському університеті 

Програми навчання університету базуються на українських та західних навчальних планах і програмах, саме завдяки цьому навчальних процес в університеті є ефективним і результативним.

В Міжнародному Християнському Університеті Ви можете вибрати одну із спеціальностей: менеджмент організацій, маркетинг, міжнародна економіка і, по закінченню навчання, отримати диплом, який визнається на міжнародному рівні. Крім того, при наявності диплома Міжнародного Християнського університету, Ви можете поступити в будь-який вищий навчальний заклад світу на одну з програм післядипломної освіти.

Університет готує бізнес еліту країни, але це зовсім не означає, що предмети, які викладаються на різних факультетах мають строго економічний напрямок. Навчаючись за програмою будь-якої спеціальності в Міжнародному християнському університеті, Ви також будете вивчати ряд гуманітарних предметів, що дозволить не тільки розширити Ваш кругозір, а й удосконалити мовні навички володіння англійською мовою.

Більш детальну інформацію про вищий навчальний установі, процедурі вступу та переліку необхідних документів Ви можете дізнатися на офіційному сайті Мiжнародного християнського унiверситету.