КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 12.01 9269 1

Instagram допоможе вивчити англійську

Instagram може не тільки дарувати вам яскраві враження від перегляду фото і зберігати ваші спогади в яскравих зображеннях. Інстаграм може стати інструментом для вивчення англійської мови.

Instagram може не тільки дарувати вам яскраві враження від перегляду фото і зберігати ваші спогади в яскравих зображеннях. Інстаграм може стати інструментом для вивчення англійської мови. Як саме? Дуже просто: достатньо підписатися на кращі акаунти для навчання і ви самі не помітите, як яскраві картинки з корисною інформацією будуть приносити вам і емоції, і знання. Пропонуємо вам 10 акаунтів, на які варто звернути увагу.

Idiom.land 

Idiom.land допоможе не тільки запам'ятати найпоширеніші ідіоми, а й навчитися вживати і розпізнавати їх у мовленні. Ідіоми часто можуть повністю змінити значення висловлювання, і у вас майже немає шансів зрозуміти значення речення, якщо ви намагаєтеся перекласти ідіому дослівно. Цей акаунт допоможе вам розібратися в тонкощах використання ідіоматичних виразів в розмовній мові. 

look_fashion_learn_english

Навіть якщо ви зовсім не цікавитеся модою, акаунт може виявитися для вас дуже корисним. Ви не тільки вивчите багато слів і конструкцій, але і закріпите нову інформацію в пам'яті завдяки яскравим зображенням, роботам кращих фотографів.

humansofny 

Аккаунт, на якому ви зможете прочитати багато цікавих міні-історій про жителів Нью-Йорка англійською. Кожна історія – це і практика навичок читання, і вивчення нових слів і теплі емоції. 

dictionarycom

Цікавий словник, який допоможе зробити англійську мову доброю звичкою: отримуйте «слово дня» щодня і запам'ятовуйте його. Навіть вивчаючи по одному слову в день, ви зможете поповнити словниковий запас на чималу кількість слів майже без зусиль. 

englishcoffeebreak 

Цікавий аккаунт, які допоможе вам вивчати англійську під час пауз на каву. Читайте вирази, дізнавайтеся значення і те, як вираз використовується в контексті.

english.lol 

Англійську можна вивчати весело. Читайте жарти і смішні історії, перекладайте і поповнюйте лексичний запас. Жарти зможуть вас насмішити, а позитивні емоції завжди сприяють запам'ятовуванню.

english4life 

Цей акаунт допоможе вам вивчати нові слова, читати і дивитися відео з корисною інформацією. Також хочемо звернути вашу увагу на те, що чимало цінних даних ви можете знайти в коментарях до публікацій, а тому на них варто звертати пильну увагу. 

english_in 

Вивчайте слова щодня, запам'ятовуйте їх, завдяки яскравим ілюстраціям. Цей акаунт допоможе вам якісно розширити ваш словниковий запас.

enpodcast

Багато корисної інформації, граматика, нові слова і відеоматеріали. Все це ви можете переглядати щодня, вивчати англійські слова і вирази, закріплювати в пам'яті інформацію, яка була отримана раніше.

betterenglish

Яскравий і харизматичний британець Ден продемонструє вам, що англійська – це і весело, і нескладно. Вивчайте нові слова за допомогою веселих відеороликів.

Перевага Інстаграму в тому, що він викликає у більшості людей позитивні асоціації. Крім того ми отримуємо інформацію за допомогою зору, а яскравість зображень впливає на позитивні емоції і запам'ятовування. Вивчайте англійську за допомогою Instagram!