КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 2.08 8204 2

Новий додаток для підготовки до розмовної частини IELTS – IELTS Speaking Assistant

Якщо ви перебуваєте на етапі підготовки до IELTS і зіткнулися зі складнощами в підготовці до IELTS speaking, то ця інформація для вас! 

Якщо ви перебуваєте на етапі підготовки до IELTS і зіткнулися зі складнощами в підготовці до IELTS speaking, то ця інформація для вас! Зовсім недавно в світі підготовки до усної частини іспиту з'явилася новинка – мобільний додаток IELTS Speaking Assistant, який розроблено для того, щоб зробити процес підготовки максимально легким, швидким і ефективним.

Як оцінюється розмовна частина IELTS?

На офіційному сайті творців іспиту доступна інформація про те, що загальна оцінка частини speaking складається з 4 складових, а саме оцінок за такими критеріями як:

  • швидкість і послідовність аргументації
  • лексика
  • граматика
  • вимова,

які можуть бути високими тільки в тому разі, якщо у вас не виникає труднощів з генеруванням ідей на те чи інше питання, так як для творців IELTS ключовим фактором доброго володіння усним мовленням є здатність людини підтримувати бесіду і висловлювати свою думку з широкого кола тем, а не просто вміння зв'язно дати відповіді на кілька стандартних запитань.

Як подолати головну складність розмовної частини IELTS?

Основна проблема, з якою бореться IELTS Speaking Assistant – це відсутність ідей! За допомогою додатку ви зможете готуватися до іспиту як самостійно, так і з викладачем, заощадивши величезну кількість часу, який вам або вашому викладачеві довелося б витратити на моніторинг форумів з recent IELTS Speaking topics, пошук інформації і читання статей в Google, вибір ідей і вдалих висловів чи пошук model answers на різних сайтах.

Як успішно скласти IELTS speaking з новим додатком?

IELTS Speaking Assistant – це інструмент для швидкого досягнення вашої speaking мети, який допоможе познайомитися і попрактикувати:

  • всі recent IELTS speaking topics, які представлені в трьох секціях, кожна з яких містить перелік тем, які в свою чергу включають списки питань.
  • 3 види підказок (vocabulary, ideas and answers) в кожному питанні:

a) ідеї для побудови відповідей на всі питання подані так, щоб кожен зміг знайти щось, з чим дійсно згоден, наприклад, на питання: Do you think it is necessary to take a nap every day? Ви знайдете, як ідеї для відповіді, якщо ви згодні (напр. It helps to get twice as much work done or it is like a system reboot), так і якщо ви не згодні (напр. немає, тому що it worsens insomnia or it might interfere with the night sleep). Ідеї, які зібрані в IELTS Speaking Assistant підходять для людей з різними точками зору і уподобаннями, і часто дають кілька варіантів того, як сказати про одне й те ж, але по-різному.

b) topical vocabulary, який додасть фарб вашій відповіді (напр. в тій же темі Sleep ви знайдете такі вирази як persistent sleep problems, wide awake, to sleep through smth і багато інших)

c) відповіді, які покажуть вам, як саме люди з різними точками зору і уподобаннями можуть використовувати підібрані нами ідеї

  • інструменти для самоконтролю, такі як можливість записати свою відповідь, прослухати його, зберегти або видалити і таким чином відслідковувати, наскільки поліпшується якість ваших відповідей при використанні наших підказок. Просто запишіть свою відповідь «до» і «після». Ви побачите різницю!
  • зручність, а саме можливість готуватися до іспиту в будь-якому місці і в будь-який час за наявності телефону або планшета, навіть при відсутності інтернету; тому зберігайте потрібні теми в закладках, щоб повернутися до них по короткому шляху
  • і, звичайно ж, бажаного результату !!!

IELTS Speaking Assistant – це перший помічник з IELTS speaking, що зібрав в собі тільки ті теми, які потрібні для підготовки до іспиту в даний період часу! 

IELTS Speaking Assistant – це «живий» підручник, що постійно оновлюється та допоможе вам досягти бажаного результату в максимально короткі терміни.

Де скачати IELTS Speaking Assistant?

Ви можете безкоштовно завантажити додаток IELTS Speaking Assistant

Купуйте повну версію нашого застосування і поповнюйте ряди тих щасливчиків, які вже отримали відмінний результат по IELTS Speaking!

Всім удачі на іспитах!