КурсиКартаРейтингВідгукиОнлайн курсиЖурнал
Heart 13.03 88710 16

Огляд онлайн шкіл англійської мови 2022: обери найкращу!

ОНОВЛЕНО: Всі курси англійської мови онлайн в окремому каталозі для того, щоб вам було ще зручніше обирати. 

Онлайн навчання дозволяє відвідувати курси лише з найкращими викладачами, методикою  та форматом навчання. Це ідеальний варіант для усіх, хто не має поблизу хорошої школи англійської чи не може знайти зручний графік занять. 

EnglishDom

Вивчайте англійську за рівнями: від початкового до просунутого, або обирайте спеціалізований курс: англійська для спілкування, бізнесу, сфери IT та інших професій, для подорожі і підготовки до іспитів (ЗНО, ЄДІ, IELTS, TOEFL, FCE). Методика побудована на матеріалах Оксфорда і Кембриджа, заняття проходить в цифровому підручнику – власної онлайн платформі – з відеозв'язком і постійним доступом до навчального матеріалу.

Ви отримуєте доступ до розмовного клубу та мобільного додатка, де можете самостійно вивчати граматику і проходити аудіо-тести. Персональний куратор фіксує ваш прогрес і вирішує будь-які організаційні питання, пов'язані з курсами.

STARLINGUA

Індивідуальні або парні уроки англійської по Skype. Методика STARLINGUA дозволяє проходити один рівень мови за 3 місяці. Ви самостійно плануєте графік занять, а будь-які питання з організації вирішує ваш персональний менеджер. Навчальні матеріали безкоштовні, ви також можете повернути гроші за решту курса або заморозити рахунок на невизначений термін.

iCan

Навчання дітей, підлітків та дорослих англійській з нуля до просунутого рівня (С2) та спеціалізовані курси: бізнес-англійська та англійська для різних професій, підготовка до ЗНО та міжнародних іспитів, англійська для подорожей, співбесіди і переїзду в англомовну країну.

Уроки проходять з використанням інтерактивних онлайн сервісів. На кожному занятті ви вивчаєте нові слова, покращуєте навички письма, читання та розуміння мови на слух. Ваш прогрес контролює викладач, батьки за бажанням можуть отримувати щотижневий звіт про успіхи їх дитини.

LinguaCloud

Програма занять складається індивідуально, виходячи з цілей вивчення мови. На уроках ви практикуєте письмову англійську, читання та аудіювання. Не менше 70% заняття відводиться на розмовную практику. По завершенню навчання ви можете пройти контрольний тест і отримати сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською за шкалою CEFR.

Ви самі будуєте графік навчання і можете без проблем скасовувати або переносити заняття за годину до його початку. Уроки проходять по Skype, вам заздалегідь висилають необхідні навчальні матеріали. Вони безкоштовні, як і доступ до розмовного клубу. Для вирішення організаційних питань завжди на зв'язку персональний менеджер.

JustSchool 

Індивідуальне навчання дітей від 6 до 12 років по методиці Спікера. Вона поєднує комунікативний підхід Університету Кембридж з підходом повного фізичного реагування. Заняття проходять на власній онлайн платформі в ігровому форматі. Він підвищує інтерес до навчання і спрощує сприйняття матеріалу.

Дитина безкоштовно отримує доступ до всіх навчальних посібників і розмовного клубу. Всі уроки і домашні завдання зберігаються в кабінеті на онлайн платформі, де їх можна переглянути в будь-який момент.

All Right

  

Навчання англійській дітей від 4 років за методом Спікера. Заняття проходять на онлайн платформі з інтерактивними завданнями: діти грають в ігри і вивчають англійську. Програма навчання має 4 рівня: дошкільний, початковий (Starter), базовий (Elementary) і нижче середнього (Pre-Intermediate). Якщо рівень вашої дитини не відповідає жодному з перерахованих, вам запропонують індивідуальну програму.

Всі завдання і навчальні посібники зберігаються на онлайн платформі, ви завжди зможете до них повернутися. Також дитина отримує доступ до розмовного клубу, де разом з педагогами і однолітками з США і Великобританії може практикувати у спілкуванні англійською.

  • Викладачі: Локальні і носії мови.
  • Вартість уроку: Від 206 грн з російськомовним викладачем, від 496 грн – з носієм мови.
  • Сторінка школи All Right

Вдосконалювати англійську мову ви також можете за допомогою 20 кращих програм для вивчення англійської для iOS і Андроїд. Якщо ж ви хочете спробувати себе в якості викладача – пропонуємо поради щодо того, як успішно викладати англійську онлайн

Бажаємо успіхів у вивченні мови!